Your hotspot in Amsterdam


Groen, stads én betaalbaar wonen in Amsterdam? Let’s meet SPOT! Zeven energiezuinige en comfortabele woontorens – met ook kantoren, winkels en horeca – in de nieuwe stadswijk Hondsrugpark, een ambitieus nieuwbouwproject. Wil jij wonen, werken en leven in een enorm groen park met alle stadse voorzieningen? Schrijf je dan nu in voor een van de 179 city apartments, grand apartments en penthouses in Toren A1. De eerste van zeven waarvan de verkoop is gestart! This is your SPOT.

Verkoop gestart Toren A1
Durf jij het aan om dit gebied mee om te toveren tot the place to be? Geef dan je woningvoorkeur door voor een van de compacte city apartments, comfortabele grand apartments en luxe penthouses in Toren A1. De in totaal 179 eigentijdse koopwoningen – verdeeld over 31 verdiepingen – gaan gefaseerd in verkoop. Je kunt je nu inschrijven voor de grand apartments en penthouses!

Bekijk de appartementen

Bekijk het woningaanbod


De goed afgewerkte appartementen in Toren A1 – ontworpen door het gerenommeerde bureau van KAAN Architecten – voldoen aan de modernste eisen als het gaat om energie en duurzaamheid. Zo zijn alle appartementen gasloos en zorgen zonnepanelen voor energie. Naast fantastisch wonen, met uitzicht op het park en de Johan Cruijff ArenA, is er veel aandacht voor groen, sport en beweging in de openbare ruimten. SPOT jouw droomwoning en geef je woningvoorkeur nu door.

City apartments

Je hebt alles bij de hand in deze perfect ingedeelde city apartments, variërend in grootte tussen de 46 m² en 57 m². De compacte city apartments zijn voorzien van alle comfort en gemak. Zo beschik je over een mooie badkamer, één slaapkamer, vloerverwarming en vloerkoeling. Ook geniet je van het warme zonnetje op je eigen balkon of terras.

Grand apartments

De goed ingedeelde grand apartments – verspreid over alle verdiepingen – hebben woonoppervlakten van 71 m² tot 127 m². Naast een ruime living met een open keuken en twee of drie slaapkamers beschik je over een eigen balkon of terras. Sommige appartementen hebben zelfs twee buitenruimten. Het spreekt voor zich dat alle grand apartments eigentijds zijn afgewerkt.

Penthouses

Als kroon op deze mooie en architectonische woontoren komen er 4 luxe penthouses op de bovenste verdieping. Met drie slaapkamers, twee badkamers en een woonoppervlakte van 178 m² of 185 m². Hier heb je echt alle ruimte! De riante penthouses liggen op de 30e en de 31e verdieping en bieden een schitterend uitzicht over deze nieuwe Amsterdamse stadswijk in wording, zo ver als de horizon reikt.

Find your perfect SPOT

Interesse in een city apartment, grand apartment of penthouse in Toren A1? Gebruik dan de woningzoeker en ontdek welke woningen er nog beschikbaar zijn en waar ze zijn gelegen. Selecteer een woning en krijg toegang tot de specificaties en plattegrond. Zo kun je de beschikbare woningen makkelijk met elkaar vergelijken.

Geef je voorkeur door in de woningzoeker

Uiteraard zijn we benieuwd naar jouw woonvoorkeuren. Selecteer jouw favoriete woning(en), schrijf je in en geef aan van welk(e) appartement(en) jouw hart sneller gaat kloppen. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend. Wacht hier niet te lang mee, want SPOT biedt je die zeldzame kans op een betaalbare nieuwbouwwoning in de stad.

New city living


Een verrassend stadse woonplek. Dat is SPOT. Met alles wat je nodig hebt op loopafstand in je eigen buurt. Van winkelcentrum de Amsterdamse Poort, de ArenA Boulevard en AFAS Live tot bioscoop Pathé Arena, de Ziggo Dome en metrostation Bullewijk. Maar denk ook aan gezellige restaurants, hippe koffiebars en trendy cafés zoals Brouwerij Kleiburg en Oma Ietje. En dit alles in een parkachtige, groene omgeving.

Bekijk de omgeving

Hotspots

Woon je in SPOT, dan geniet je van talrijke groene verblijfsplekken dichtbij. Denk aan het immense Hondsrugpark met volop fiets- en wandelroutes, mooie doorkijkjes en bankjes aan het water. Ook ligt het groene buitengebied om de hoek. Van de Gaasperplas en het Nelson Mandelapark tot de Ouderkerkerplas en de Rondehoep. Bovendien liggen sport, cultuur, uitgaan en de winkels van de Amsterdamse Poort op loopafstand. En de metro en de trein stoppen vlakbij. SPOT is een verrassend fijne woonplek, met zelfs een theater, bioscoop en concertzaal voor de deur.

In the SPOTlight

Het nieuwbouwproject SPOT in Hondsrugpark is zo veelbelovend dat er een vlogreeks over gemaakt wordt. Periodiek houdt Kristel Kuiper je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw. Maar ze laat je ook al kennismaken met de verborgen parels in het gebied. Superhandig, want zo weet je direct waar de beste foodspots, de mooiste streetart, de coolste campings en de leukste bars te vinden zijn. Op dé nieuwe woonlocatie van Amsterdam. Heb jij je ingeschreven als geïnteresseerde, dan ontvang je vanzelf bericht als de eerste vlog in de lucht is.

Blijf op de hoogte
23db0040-90b6-11ec-b0e9-6d16a0c995f2-logo-cod-development-pioneers-2017.png
214ee7e0-90b6-11ec-801e-45f8e15098e1-duqer-logo-2018-retina.png