Vlog

Het nieuwbouwproject SPOT in Hondsrugpark is zo veelbelovend dat er een vlogreeks over gemaakt wordt. Periodiek houdt Kristel Kuiper je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw. Maar ze laat je ook al kennismaken met de verborgen parels in het gebied. Superhandig, want zo weet je direct waar de beste foodspots, de mooiste streetart, de coolste campings en de leukste bars te vinden zijn. Op dé nieuwe woonlocatie van Amsterdam. Heb jij je ingeschreven als geïnteresseerde, dan ontvang je vanzelf bericht als de eerste vlog in de lucht is.

Niks missen van de ontwikkelingen van de nieuwe hot SPOT van Amsterdam? Schrijf je dan in en ontvang altijd als eerste het laatste nieuws. Doe het meteen!

Blijf op de hoogte en schrijf je in

11 mei 2022

#2 De beste foodspots van Hondsrugpark, Amsterdam

Van smaakvolle gerechten tot frisse drankjes... In deze aflevering gaat SPOT-vlogger Kristel op bezoek bij verschillende foodspots in Hondsrugpark.

Lees verder…

03 maart 2022

#1 Kwartiermaker Chiel over Hondsrugpark, dé nieuwste stadswijk van Amsterdam

In deze video gaat SPOT-vlogger Kristel op pad met Chiel Griffioen - kwartiermaker van Hondsrugpark Amsterdam. Tijdens een rondleiding door het gebied vertelt hij alles over de plannen voor de transformatie en het bijzondere karakter van deze gloednieuwe stadswijk.

Lees verder…