• Partners
 • Duurzame kwaliteit en architectonische schoonheid
  SPOT Amsterdam is een initiatief van COD en DUQER. Amvest Investment Management heeft namens Aegon Nederland circa 820 huurwoningen en ongeveer 13.000 m2 kantoor en voorzieningen gekocht. Het Masterplan is van KAAN Architecten.

  COD en DUQER – twee vastgoedontwikkelaars met ervaring in nationale en internationale projecten – zijn de drijvende kracht achter de transformatie van SPOT. Een krachtige combinatie, gedreven door energie en creativiteit en met de ambitie om plekken echt tot leven te laten komen. Duurzame kwaliteit en architectonische schoonheid zijn belangrijke drijfveren.

   

  Superior
  Plan
  Of
  Transformation

  COD is een energieke en creatieve vastgoedontwikkelaar die zich richt op zowel nieuwbouw als herontwikkeling van hotels, kantoren en woningen. COD heeft momenteel diverse in het oog springende projecten in ontwikkeling, zoals Sud Wonen Amsterdam, herontwikkeling Maanplein Den Haag, Het Dok op de NDSM-werf in Amsterdam, kantoorontwikkeling Max&Moore in Amsterdam-Noord en de herontwikkeling van de Megastores in Den Haag. Begin dit jaar heeft COD het project nhow Amsterdam RAI opgeleverd. 

  Voor meer informatie: www.cod.nl

  DUQER is een snelgroeiende vastgoedontwikkelaar/ belegger van vastgoedprojecten in de Randstad met op dit moment vooral (her-)ontwikkelingsprojecten in Amsterdam, Utrecht en Den Haag. Naast hun initiatief voor de ontwikkeling van SPOT Amsterdam, is DUQER initiatiefnemer van meerdere grote woningontwikkelingen in de Merwedekanaalzone.  DUQER ontwikkelt in Amsterdam Zuidoost ook nog een nieuw kerkgebouw in combinatie met een woontoren. In Den Haag wordt, op een fantastische locatie midden in het centrum, een kantoor- en appartementengebouw getransformeerd naar hoogwaardige woningen en commerciële ruimte.
  Voor meer informatie: www.duqer.nl

  Een nieuwe

  levendige wijk

  in Amsterdam

   

  Het Masterplan van SPOT is een ontwerp van KAAN Architecten. KAAN Architecten heeft vestigingen in Rotterdam en São Paulo en opereert wereldwijd. KAAN combineert praktische en academische expertise op het gebied van architectuur, stedenbouw met onderzoek naar de bouwomgeving. Bekende nieuwe projecten zijn de nieuwe terminal van Schiphol, de rechtbank Amsterdam en het nieuwe interieurconcept van De Bijenkorf Amsterdam.

  Subscribe now