• Plan
  • Plan
  • Plan
Hoog wonen met fantastische uitzichten

De echte internationale stadservaring vind je straks in SPOT Amsterdam. Stoere hoge woontorens, levendige pleintjes, grootstedelijke voorzieningen op loopafstand en snelle verbindingen naar het centrum.

Project

Er is geen wijk in Amsterdam zo in verandering als Amstel III. De energie en ambitie spatten er van af. Nu wordt er vooral nog gewerkt tussen de Karspeldreef, Hondsrugweg en Spoorpark. SPOT is straks een levendige en gemengde woon- én werkwijk met circa 1.090 nieuwe woningen en 13.000 m² kantoorruimte en 4.000 m2 voor overige voorzieningen voor naar schatting 2.500 nieuwe bewoners.

Wat kun je er naast fantastisch wonen allemaal doen? Er komen pop-up- en conceptstores, stijlvolle boetiekjes, creatieve werkruimten, kleine ambachtsplekken, scholen, gezellige cafés en restaurants en veel sportmogelijkheden. In de vormgeving van de openbare ruimte is veel aandacht voor sport en beweging. Denk aan groene lanen, voorrang voor de fietser en aangename verblijfsplekken aan het water.

In SPOT komen huur- en koopwoningen in verschillende groottes: studio’s, stadsappartementen, lofts, gezinsappartementen en penthouses. De woningen voldoen aan de modernste eisen op het gebied van energie en duurzaamheid en worden ontworpen door toparchitecten.

Levendig
Kosmopolitisch
Energiek

SPOT maakt onderdeel uit van een groter gebiedsontwikkeling voor het Amstel III-gebied. Tussen de Amstel en het AMC komen nieuwe woningen, hotels, een bruisende studentencampus, allerlei soorten voorzieningen en nieuwe horeca. Wonen en werken in SPOT wordt een geweldige beleving én zal zich dankzij de grote vernieuwing van het gebied bewijzen als een slimme investering. 

Expect
The
Unexpected

SPOT maakt deel uit van het toekomstige Hondsrugpark. De Hondsrugweg transformeert geleidelijk aan naar een aangename groene verblijfplek die de verschillende nieuwbouwontwikkelingen aan de zijden van het park met elkaar verbindt. De komende jaren zul je nog heel veel verrassende dingen zien gebeuren op deze plek! Hondsrugpark heeft een eigen website.

Subscribe now