3

Crystal

Licht, energiezuinig en met een prachtig uitzicht op het groene Hondsrugpark. Dat bieden de 179 appartementen – drie woningtypen – in Toren Crystal. De woningen zijn van alle gemakken voorzien en tot in de puntjes afgewerkt. Ook hebben ze één, twee of drie slaapkamers, een flexibele indeling, indien gewenst een eigen of gedeelde parkeerplek, vloerverwarming en een mooie buitenruimte. Van fijne balkons (soms zelfs twee) en lichte loggia’s tot fraaie dakterrassen. De bouw is gestart, de oplevering is in 2026.

City apartments

De gasloze City Apartments zijn superefficiënt ingedeeld. Met een woonoppervlak vanaf 46 m2 geniet je van een ruime living met open keuken, een aparte slaapkamer, een fijne buitenruimte en een complete badkamer. Zonnepanelen, vloerverwarming en -koeling verhogen je wooncomfort.

Grand apartments

De duurzame en goed afgewerkte Grand Apartments hebben woonoppervlakken van 71 m2 tot 127 m2. Naast een ruime living met open keuken en twee of drie slaapkamers beschik je over een riant balkon of terras. Sommige woningen hebben zelfs twee buitenruimten.

PENTHOUSES

De vier luxe penthouses bieden je een spectaculair uitzicht op deze nieuwe, groene Amsterdamse stadswijk. Op een woonoppervlak van 178 m2 of 185 m2 geniet je van drie slaapkamers, twee badkamers, riante buitenruimtes en een optie op twee inpandige parkeerplekken.

Koper Iris Koning

BELEEF YOUR NEW SPOT

IN onze SPOTHUB!

Zelf zien hoe dit imposante stadspark met alle duurzame appartementen vorm krijgt? Loop vrijblijvend binnen in de SPOTHUB. Hier vind je alle info over de appartementen in aanbouw.

Iedere dinsdag 12:00 – 14:00 uur

BEZOEKADRES:
SPOTHUB | Hogehilweg 3, Amsterdam

PARKEREN:
Herikerberg 228, 1101 CT Amsterdam