3

Scarlet

Binnenkort gaat Scarlet in verkoop! Deze robuuste woontoren biedt 93 koopappartementen met een gemiddelde oppervlakte van 95,4 m². Naast stijlvolle City Apartments, Grand Apartments en Penthouses, kent Scarlet ook unieke City Houses. Deze 2-laagse woningen bevinden zich op de begane grond, en hebben een stijlvolle mezzanine. Daarmee is er altijd wel een woning die aan jouw wensen voldoet. Hier voeren luxe en comfort de boventoon. Zo beschikken alle appartementen standaard over luxe sanitair compleet met tegelwerk en accessoires, en zijn alle woningen voorzien van duurzame vloerverwarming en -koeling.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste updates over Scarlet? Schrijf je hieronder in!

City Apartments

In deze City Apartments beschik je over alle gemakken en comfort. Zoals een ruime living met open keuken, een aparte slaapkamer en een heerlijk balkon of terras. Ze variëren in grootte tussen 46 m² en 57 m² en zijn voorzien van duurzame en energiezuinige vloerverwarming en -koeling.  

City Houses

Met een woonoppervlakte variërend van 90 tot 120 m² geniet je in een City House van volop ruimte. Deze woningen, met twee tot drie slaapkamers en een gunstige zuidelijke oriëntatie, zijn perfect voor zonliefhebbers. De 2-laagse indeling op de begane grond, compleet met een stijlvolle mezzanine, biedt een moderne en luxe leefomgeving.

Grand Apartments

De ruim opgezette Grand Apartments, verdeeld over alle verdiepingen, variëren in woonoppervlakte van 71 m² tot 127 m². Hier beschik je over een royale living met open keuken en twee of drie slaapkamers, en een eigen balkon of terras. Sommige appartementen hebben zelfs twee buitenruimtes.

PENTHOUSES

Op de bovenste verdiepingen bevinden zich vier luxe Penthouses. Met drie slaapkamers, twee badkamers en een woonoppervlakte van 178 m² of 185 m², bieden deze penthouses volop ruimte. Gelegen op de 30e en 31e verdieping, geniet je hier van een prachtig uitzicht over deze nieuwe Amsterdamse stadswijk, zover het oog reikt.

BELEEF YOUR NEW SPOT

IN onze SPOTHUB!

Zelf zien hoe dit imposante stadspark met alle duurzame appartementen vorm krijgt? Loop vrijblijvend binnen in de SPOTHUB. Hier vind je alle info over de appartementen in aanbouw.

Iedere dinsdag 12:00 – 14:00 uur

BEZOEKADRES:
SPOTHUB | Hogehilweg 3, Amsterdam

PARKEREN:
Herikerberg 228, 1101 CT Amsterdam